מכבי המריאה לבלגרד, המשחק ייפתח ב-21:45

מכבי אלקטרה ת”א המריאה אחר הצהריים לסרביה, לקראת המשחק מול פרטיזן בלגרד (21:45, ערוץ 10) במסגרת המחזור השלישי ביורוליג. בלאט: “נצטרך לשמור ברמה גבוהה”.

שתף כתבה

מכבי אלקטרה תל אביב המריאה אחר הצהריים לבלגרד דרך פרנקפורט, שם תתארח אצל פרטיזן בלגרד במסגרת המחזור השלישי בשלב הבתים של היורוליג. מחר (ד’) תערוך הקבוצה אימון בוקר (11:00) וערב (20:00) ותקיים את האימון המסכם בחמישי בבוקר. המשחק ייצא לדרך בשעה 21:45 ויועבר בשידור ישיר בערוץ 10.

“הזיכרונות מבלגרד לא הכי טובים, אבל זו כבר היסטוריה”, אמר גיא פניני בנתב”ג. “אנחנו עם הפנים לדרך חדשה. אנחנו באים לנצח. רוב השחקנים פה התנסו במעמדים האלה, ואנחנו מספיק מנוסים להפריד בין המשחק לקהל. אנחנו קודם מסתכלים על עצמנו ועל זה שאנחנו בתקופה טובה. פרטיזן קבוצה צעירה וחזקה”.

“אנחנו צריכים לבוא מאוד מוכנים וחדים”, הוסיף דייויד בלאט. “נצטרך לשמור ברמה גבוהה, וגם לשמור על הכדור. אנחנו צריכים להיות הרבה יותר טובים מהם בשביל לנצח בנקודה. הקהל מאוד דוחף אותם והוא גם משפיע על השופטים ועל הקבוצה שמנגד. זו קבוצה שקשה לשחק נגדה. יש להם שחקן בשם ג’אווי שדומה לסופו במבנה הפיזי. הולך להיות מאוד מעניין”.

ליאור אליהו סיכם: “תמיד קשה לשחק בבלגרד, הקהל יושב על המגרש והוא מטריף את השחקנים. זו הולכת להיות מלחמה. קודם כל צריך לעצור את משחק הריצה שלהם, כי זה מה שמכניס את הקהל למשחק. בטוח שהצוות המקצועי יכין אותנו כמו שצריך. אנחנו משחקים הגנה מצוינת בתקופה האחרונה. צריך לשמור שלא יהיו נפילות”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב