אפשר לצאת לדרך. הצהובים קיימו את מסיבת העיתונאים החגיגית לפתיחת העונה. מזרחי: “אנחנו מצפים לראות שחקנים רעבים, לא שבעים, כאלה שנותנים כל מה שהם רק יכולים לתת, תלכיד מאוחד וחד”
מכבי פוקס תל אביב קיימה את מסיבת העיתונאים החגיגית בהיכל מנורה מבטחים לרגל פתיחת עונת המשחקים 2017-2018, בנוכחות הנהלת הקבוצה, הצוות המקצועי, סגל השחקנים ועיתונאים רבים. כבר ביום ראשון תתמודד הקבוצה במשחקה הרשמי הראשון מול הפועל ת”א ברבע גמר גביע ווינר-סל.
יו”ר המועדון, שמעון מזרחי, נשא דברי פתיחה: “נבנתה קבוצה חדשה לגמרי. אנחנו מצפים לראות שחקנים רעבים, לא שבעים, כאלה שנותנים כל מה שהם רק יכולים לתת, תלכיד מאוחד וחד. אנחנו יודעים שבדרך יש משוכות גבוהות, לכל הקבוצות יש ספסל ארוך”.
מאמן הקבוצה, נבן ספאחיה: “השחקנים כאן כדי לנצח. אין שום תירוצים, למרות שמדובר בקבוצה חדשה. נילחם כדי לנצח, כמובן שאנחנו זקוקים לסבלנות ואהבה מהאוהדים. לשחק בלי אוהדים כאן בתל אביב יהיה לא פחות מאסון, ולכן אני מקווה שהתמיכה מהם תימשך. כבר חוויתי את האוהדים של מכבי תל אביב מקרוב בקדנציה הקודמת, ואני לא יכול לדמיין אפשרות שהשחקנים שלי לא ירגישו אותו דבר כעת”.
איתי שגב, שהוכרז כקפטן: “זה רגע מרגש בשבילי ובשביל המשפחה. תודה להנהלה ולצוות המקצועי שבחרו בי והאמינו בי. ההתרגשות גדולה מאוד, יש לנו קבוצה מאוד מעניינת, אנחנו מאוד רעבים להוכיח שאנחנו כן ברמות הגבוהות. אני צריך להנחיל את הערכים של מכבי תל אביב לחבר’ה החדשים”
