מכבי Rapyd ת”א גברה 95:75 על מכבי רעננה בזכות ערב קליעה מצוין של תמיר בלאט (19 נק’). המאמן: “מה שחשוב זו הדרך”
מכבי Rapyd תל אביב ניצחה 75:95 את מכבי רעננה במסגרת המחזור השני של ליגת העל, ורשמה ניצחון ליגה שני העונה. תמיר בלאט הוביל את הצהובים עם 19 נקודות (5 שלשות). ביום רביעיריאל מדריד בבלגרד.
“ברוב הדקות לא שיחקנו בדרך הנכונה ועם האנרגיות הנכונות”, ניתח בסיום המאמן עודד קטש. “זה לא היה משחק טוב שלנו וזו לא הדרך בה נרצה לשחק מבחינת הקצב. כשעשינו את זה, ראו את הפער שפתחנו”. “זו קבוצת שחקנים חדשה שצריכה להגדיר את הזהות שלה, זה קורה בבניה וצריך לדעת להגיב לכל סיטואציה”, הסביר המאמן, והתייחס לעובדה שקלארק לא שיחק: “אני סומך על ג’ימי והרגשתי שאולי צריך לוותר על שחקן או שניים כדי לא לבלבל את השחקנים ולתת להם מקום”. “מבחינתי גובה ביורוליג אנחנו בחסרון ובליגה זה יתרון. צריך לדעת לעשות את ההפרדה וללכת לחוזקות שלנו. ברגע שעשינו את זה ושיחקנו למקומות האלה בקצב נכון, זה הכריע עבורנו את המשחק. אני פחות אוהב להסתכל על תוצאה. אהבתי את הזריקות הנכונות ומה שחשוב זו הדרך”, סיכם קטש.
“כבר שני משחקים ברצף שיתרון דו-ספרתי הופך לכלום בתוך זמן קצר. אנחנו צריכים להיות יותר מרוכזים”, אמר טי.ג’יי ליף, שקלע 17 נקודות והוריד 10 ריבאונדים. “בעוד הליגה הסינית מנסה להיות כמו ה-NBA, הליגה בישראל והיורוליג קרובות יותר אחת לשניה מבחינת האינטנסיביות והחוקים. אני עדיין מתאקלם”. “התגובה של כל השחקנים להפסד לאולימפיאקוס הייתה טובה”, הוסיף ליף. “עוזר מאוד לשחק כאן, זה כבר מרגיש לי בית. אתה חש כאן עם כוחות מחודשים”.
