“עליות וירידות זה חלק מהמשחק”

מכבי ניצחה 88:96 את חולון במשחק הפכפך, בזכות 17 נקודות של מרטין: “אני אוהב את הרגעים האלה”. קולסון: “במשחק הרביעי נגדם אי אפשר להפתיע”

שתף כתבה

בפעם הרביעית העונה בכל המסגרות, מכבי Playtika תל אביב ניצחה את הפועל חולון. בתום משחק הפכפך, הצהובים גברו 88:96 על הסגולים ובכך רשמו ניצחון תשיעי ברציפות בליגה, שהעלה אותם למאזן 3:20 וקירב אותם להבטחת יתרון הביתיות לאורך הפלייאוף. כעת הפוקוס עובר לאירוח ריאל מדריד ביום חמישי במשחק שינעל את העונה הסדירה ביורוליג.
“הדבר הכי חשוב הוא שמצאנו את הדרך לנצח”, פתח המאמן עודד קטש בנחרצות את מסיבת העיתונאים. “לא היינו באנרגיות הנכונות, לא שמרנו כמו שצריך. זה לא משהו שלא חשבתי שיכול לקרות. אובייקטיבית, יש לנו יתרון. יש עייפות ורואים גם תוצאות של קבוצות יורוליג אחרות, אבל עדיין צריך לגלות יותר בגרות”.
“דווקא כשאני רושם את ווייד ולורנזו אני יכול לתת להם פחות דקות. הפציעה של ג’יילן פגעה בנו. בתכניות שלנו רציתי שהם ישחקו פחות, אבל זה עזר לנו לנצח במשחק”, הסביר קטש לגבי חלוקת העומס על הגארדים, והחמיא לאחרים: “ג’רל מרטין רוקי ביורוליג והוא עשה שיפור. גם שחקנים אחרים מבינים יותר ותורמים יותר”.

“החברים עשו עבודה טובה בלמצוא אותי והייתי פנוי. הכל עניין של הביטחון שלי בעצמי לקחת את הזריקות האלה ולקלוע אותן. אני אוהב את הרגעים האלה”, אמר ג’רל מרטין, שהוליך את הקלעים עם 17 נקודות במשותף עם ג’ון דיברתולומיאו, “העליות והירידות זה חלק מהמשחק, זה בהחלט מאתגר. אנחנו צריכים להישאר קרי רוח ברגעים האלה ולמצוא דרכים להתגבר על זה”.
“אחוזי הקליעה מרגישים טוב. ראיתי וידאו של הביצועים שלי מול ז’לגיריס במטרה להשתפר. להתאמן כאן עוזר לנו. נכנסתי לקצב, החברים מצאו אותי ומרגיש טוב לסיים עם ניצחון”, סיפר בונזי קולסון, שקלע ב-100% מכל הטווחים הפעם.
“המטרה היא שעם כל שחקן שעל המגרש נשמור על עקביות. כולנו צריכים להיות מוכנים ולשמור על המומנטום שבנינו לעצמנו”, המשיך הפורוורד. “לדעתי קשה להישאר לגמרי יציב לאורך 40 דקות. זאת הפעם הרביעית שאנחנו משחקים מולם העונה ואי אפשר להפתיע. צריך לתת קרדיט לחולון, אני לא קורא לזה חוסר יציבות. אנחנו צריכים לשמור על עקביות”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב