פאפאלוקאס ושחורציאניטיס נחתו בישראל

צמד היוונים של מכבי אלקטרה ת”א, תיאו פאפאלוקאס וסופוקליס שחורציאניטיס נחתו בישראל לפנות בוקר (ש’) והתקבלו ע”י עשרות אוהדים. פאפאלוקאס: “הרעב לתארים ובלאט גרמו להגעתי למכבי”.

שתף כתבה

בשעת בוקר מוקדמת (05:00) נחתו בישראל צמד היוונים של הקבוצה, תיאו פאפאלוקאס האגדי שהצטרף הקיץ וסופוקליס שחורציאניטיס שנכנס לעונתו השנייה במועדון. על אף השעה הגיעו לנתב”ג עשרות אוהדים בצהוב-כחול וריגשו את שני השחקנים.

פאפאלוקאס אמר עם נחיתתו: “אמרו לי בקבוצה שיגיעו אוהדים לשדה, אבל לא האמנתי שב-4 לפנות בוקר אני אזכה לכזאת קבלת פנים. זו הרגשה נהדרת ואני רוצה להודות לאוהדים. זה גורם לי להרגשת מחויבות אפילו גדולה יותר כלפיהם לשחק טוב ולגרום לכך שהקבוצה תצליח יותר מבעונה שעברה”.

על ההחלטה להגיע למכבי אמר הגארד בן ה-34: “זו הייתה החלטה מאוד קלה מבחינתי לחתום במכבי. חיפשתי קבוצת טופ יורוליג ומכבי היא מהקבוצות הגדולות ביבשת בשנים האחרונות, עם הנהלת מצוינת, שחקנים טובים ומאמן נהדר. ברגע שדיברתי עם המאמן בלאט מייד הבנתי שזו התחנה הבאה שלי”.

“הרעב שלי לתארים הוא הסיבה שהגעתי למכבי. הייתי יכול ללכת אולי לקבוצה אחרת עם יותר כסף, אבל לא היו לה אוהדים כמו שיש למכבי ולא הייתי משחק בהיכל נוקיה”, הוסיף פאפאלוקאס, “עם מכבי אנסה לזכות ביורוליג, באדריאטית ובליגה המקומית. ההרגשה שלי נפלאה, ובטוח שאני אהנה כאן. האנשים שקיבלו אותי כאן מאוד נחמדים ורואים שהמועדון מאוד מאורגן וזה חשוב לי. זה יתן לי את השקט להתרכז, לעבוד קשה לעשות את המיטב שלי כדי לקחת את מכבי גבוה”.

סופו סיפר על ההכרות עם פאפאלוקאס, עימו גם שוחח טלפונית כבר בערב שחתם במכבי בשיחת ועידה משותפת עם המנהל גור שלף: “הוא היה המנטור שלי. כשהגעתי לנבחרת בגיל 16 היינו שותפים לחדר אז הוא לימד אותי הרבה, איך להתנהל בנסיעות ובכלל. אוכל להיעזר בו כאן במכבי אז אני שמח. דרק שארפ יוביל אותנו כעוזר מאמן השנה, אז עכשיו יהיה לנו עוד מנהיג על הפרקט”.

בשעה 15:00 יינחתו בישראל הרכש החדש דיוון סמית’ יחד עם הפורוורד ריצ’ארד הנדריקס שימשיך עונה נוספת במועדון.

סופוקליס שחורציאניטיס ותיאו פאפאלוקאס בישראל

לוגו מועדון מכבי תל אביב