כשנה ורבע לפני, הודיעה היום הנהלת היורוליג כי הפיינל פור בשנה הבאה, 2011, יערך בטורינו אשר באיטליה, באולם של 16,600 אלף מקומות.
למרות שבד”כ מארחת הפיינל פור לעונה הבאה נחשפת רק בפיינל פור של העונה, הקדימו הפעם ראשי היורוליג והכריזו כבר היום שהפיינל פור בעונה הבאה, עונת 2010/11 יערך בטורינו, אשר באיטליה. העיר טורינו תחגוג ב-2011 את חגיגות ה-150 שלה וכחלק מחגיגות אלו יתקיים ארוע הפיינל פור בחודש מאי, לצד עשרות ארועים אחרים.
המשחקים יתקיינו באולם המיוחד בטורינו, אשר מכיל 16,600 מקומות ישיבה ונקרא פאלאספורט אולימפיקו. לפני 4 שנים אירחה טורינו את אולימפיאדת החורף, זו שנערכת היום בונקובר, והוכיחה אז לראשי היורוליג יכולות ארגון נהדרות. האולם גם אירח את פיינל פור היורוקאפ בשנתיים האחרונות (2008-2009).
הפיינל פור בטורינו ב-2001 יהיה הפיינל פור העשירי בתולדות היורוליג כאשר הפיינל פור הראשון התקיים בבולוניה. טורינו תהיה העיר השניה באיטליה שמארחת את הטורניר, ואיטליה תהיה המדינה הראשונה ששני ערים שלה אירחו את הפיינל פור.