מאמן הצהובים היה מאוד מאוכזב בסיום, בעיקר בגלל המשחק הטוב של מכבי. באטיסטה: “חייבים לעבוד קשה בשביל לתקן את הטעויות”
עודד קטש נשמע מאוכזב במסיבת העיתונאים: “אני לא יודע מאיפה להתחיל. אני חושב שבאנו למשחק מוכנים. שיחקנו רבע ראשון טוב, ורבע שלישי יחסית טוב ואני חושב שבאה מולנו קבוצה גם מאוד מאומנת וגם עם שני גארדים שקולעים באחוזים כאלה, וזה לא קורה כל פעם”.
המאמן, שדיבר על ריבאונד ההגנה עוד לפני המשחק, חזר על המנטרה גם בסיום:”מה שלא הצלחנו ליישם זה הריבאונד בהגנה. היו להם 17 כדורים חוזרים בהתקפה בסוף, וזה משהו שמכריע משחק, במיוחד כזה שמוכרע בשניות האחרונות”.
על ההחלטה לא לעשות עבירה בכדור האחרון של ריטאס, שהסתיים בשלשה המכרעת של פרייס, קטש לא מצטער: “אני שלם עם ההחלטה דווקא בגלל הזריקה של פרייס. הוא לקח זריקה לא קלה, ואם הוא היה מחטיא היה לנו סיכוי טוב להפוך את התוצאה. האפשרות השנייה הייתה לשלוח לקו קבוצה שקולעת באחוזים מצוינים, וגם אם הם היו קולעים אחת מהשתיים החישוב שלי היה שהם יצליחו לשמור על 3 הפרש בזמן שנשאר”.

אסטבן באטיסטה: “כולנו עצובים שהפסדנו היום. אין לי תשובה איך הפסדנו את המשחק הזה. כנראה שאיבדנו ריכוז ברבע הרביעי. דברים כאלה קורים. זה כואב, זה ההפסד הביתי הראשון שלנו. נקווה שזה האחרון. חייבים לעבוד קשה בשביל לתקן את הטעויות”.
וויל ביינום: “ריבאונד ההתקפה שלהם הרג אותנו, אני לא חושב שיש לנו בעיה, אני חושב ששיחקנו הרבה יותר טוב מאשר נגד לה מאן. צריך להמשיך לעבוד קשה, ואנחנו נהיה בסדר גמור”.
יותם הלפרין: “צריך לראות שוב את הווידיאו. אנחנו חייבים להסיר את הכובע בפני ריטאס, הם שיחקו מדהים. חבל שלא ניצחנו, זה היה מעלה אותנו למקום טוב, אבל בכל מקרה אין לנו זמן לבכות או להתלונן. לצערי, הפסדנו במלחמה על הריבאונד וזה הכרחי מול קבוצות מסוג זה”.

טרנס מוריס:
” שיחקנו די טוב אבל היתה לנו בעיה בריבאונד. אנחנו קבוצה טובה, אבל הם תפקדו הרבה יותר טוב תחת לחץ”.
דרק שארפ: “ההפסד הזה אומר שיש לנו עוד דרך ארוכה. נצטרך להמשיך ללמוד מהטעויות הקטנות שאנחנו עושים. כולם צריכים להישאר חיוביים ולהמשיך לעבוד”.
מרכוס פייזר: “הרגל כואבת אבל זה בסדר. הפסד זה תמיד משהו שאתה לוקח קשה, במיוחד בבית ובמיוחד ביורוליג. קבוצות טובות מנצלות הזדמנויות ולא ניצלנו את המצבים שהיו לנו”.
מאמן ריטאס וילנה, אלכסנדר טריפונוביץ’ נראה מאושר: “אני רוצה לברך את הקבוצה שלי, גם הסגל וגם השחקנים, ששיחקנו בצורה כזו בשלב כזה של העונה. שיחקנו נגד קבוצה ענקית ועם היסטוריה אדירה, ניצחנו בזכות ריבאונדים ומשחק הגנה. המטרה העיקרית שלנו היום היתה לגרום למכבי לעבוד קשה עד הסוף”.

עשינו עבודה טובה בהגנה ובהתקפה היום. הייתי מופתע שמכבי לא עשתה עבירה מהירה”, התייחס הוליס פרייס לשניות הסיום. פרייס קלע 21 נק’ 18 מתוכן בזריקות מחוץ לקשת. “אני מניח שהם האמינו בהגנה שלהם ואנחנו עשינו עבודה טובה בלהוציא לפועל את הדברים שלנו, אני שמח שהשלשה נכנסה”.