מכבי אלקטרה ת”א תארח הערב (18:15, ערוץ 1) את הפועל ת”א לדרבי לוהט במסגרת המחזור ה-18 בליגת ווינר-סל. בלאט: “כל משחק חשוב לנו, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בדרבי. זה משחק מיוחד”.
עוד לא הספקנו להתאושש מחגיגות גביע המדינה, וכבר הדרבי כאן! מכבי אלקטרה ת”א הערב (18:15, ערוץ 1) את הפועל ת”א במסגרת המחזור ה-18 בליגת ווינר-סל. היכל נוקיה צפוי להיות מלא עד אפס מקום, הינכם מתבקשים להקדים בואכם למשחק עקב הבדיקות הביטחוניות הצפויות, וכמובן לא לשכוח לבוא בחולצה צהובה!
אל תשכחו להוריד את אפליקציית “אט איוונט” לאייפון (bit.ly/1jRoWDN) ולאנדרואיד (bit.ly/1e7nXPK) ולהזמין אוכל, שתייה ומוצרים אליכם למושב גם במשחק הערב, כדי שלא תפסיקו לעודד לרגע.
מאמן הצהובים, דיוויד בלאט, אמר לקראת ההתמודדות: “אחרי שבוע מאוד אינטנסיבי ומרגש, שהסתיים עבורנו בצורה נהדרת, חזרנו מהר מאוד לאימונים ועבודה קשה. כל משחק חשוב לנו, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בדרבי. זה משחק מיוחד. בזמן הכנה כל כך קצר האתגר הוא גדול, אבל אני בהחלט מאמין שנעמוד בו”.
רכז הצהובים, יוגב אוחיון, הוסיף: “כיף לזכות בגביע, אבל אין זמן לחגיגות, יש לנו עוד הרבה משימות חשובות בליגה וביורוליג. הנה כבר הגיע הדרבי. כולנו זוכרים היטב את המפגש הקודם, ונעשה הכל להביא את הניצחון. אנחנו חייבים את זה לעצמנו ולאוהדים. אנחנו בתקופה טובה, הדברים מתחברים, רוצים רק להמשיך לרוץ קדימה ועם הגב של הקהל גם מאמינים שנעשה את זה”.