בלאט: “השגנו ניצחון מרשים, לא חשבו שנהיה בפסגה”

במכבי אלקטרה ת”א מרוצים מהניצחון היקר של פאו שחיזק את מעמדם של הצהובים בראשות הבית. בלאט: “אני מרוצה מהניצחון. אני לא יודע אם אנשים מבינים את המשמעות של זה, אבל ניצחנו קבוצה טובה מאוד”.

שתף כתבה

מאמן מכבי אלקטרה ת”א, דיוויד בלאט, אמר בסיום המשחק: “היינו עם 5 שחקנים בדאבל פיגרס, כל שחקן שעלה למגרש נתן את הטון ונתן הגנה ברמה מאוד גבוהה. זה מה שהיינו צריכים כדי לנצח את פאו, כי זו קבוצה שקולעת הרבה ופוגעת מעבר לקשת בצורה קטלנית. זה היה משחק מאוד קשה פיזית ומנטאלית, משחק קשה לאימון. אני פשוט מרוצה מהחבר’ה שלנו, זה ניצחון מאוד מרשים.

עשינו 76 נקודות למרות שהחטאנו לדעתי 5-6 ליי-אפים בטוחים. אתה לא יכול לדבר בדיעבד, אבל היינו יכולים גם להגיע ל-85 נקודות. אבל אי אפשר להתלונן, ניצחנו קבוצה טובה. סיימנו את הסיבוב הראשון בבית הקשה הזה במקום הראשון, לא הרבה אנשים חשבו שנהיה בפסגה. צריך להירגע 24 שעות, ולהתחיל לחשוב על המשחקים הבאים. המשחק נגד ויטוריה בשבוע הבא יכול לקבוע את מקומנו בסוף הדרך”.

ג’ו אינגלס, הצטיין שוב, אמר: “יש יריבויות בכל המקומות. הם קבוצה נהדרת, ידענו שנצטרך להיות טובים. באנו מוכנים מההתחלה. היו לנו במשחקים אחרים עליות וירידות, אבל הערב שמרנו על הרמה ושיחקנו חכם. אני בהחלט לא רכז. אני רק מנסה לעזור בכל דרך שאפשר, אם זה פיק אנד רול או למסור למישהו אחר. אין חוק שאומר שאני אקח את הכדור. אני מרגיש בנוח במשחק שלי שאני אוכל לסדר קליעות לאחרים”.

מי שפגש את פאו כבר כמה פעמים בקריירה, דיוויד בלו, הוסיף: “אני מרגיש טוב. כיף לשחק וכל כך התגעגעתי למשחקים הגדולים האלה, כמו ילד, להילחם. אני בן 33, אבל מרגיש בן 23. זה החזיר אותי לימים עברו. למדנו הרבה מההפסד לוויטוריה, היו לנו שני ניצחונות טובים בחוץ ורצינו לגרום להם להיות בעלי משמעות עם ניצחון נוסף על חשבון פנאתינייקוס”.

דווין סמית סיכם את הניצחון על פאו: “לשתי הקבוצות יש הרבה מסורת אחת נגד השנייה. שיחקנו טוב בהתקפה, נתנו להם יותר מדי ריבאונד התקפה, אבל זה ניצחון טוב. יש לנו 2 ניצחונות גדולים בחוץ וזה היה חשוב, בסיבוב הבא יהיו יותר משחקי בית. מקווה שנשמור על המגרש הביתי”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב