חג פסח שמח ממכבי אלקטרה ת”א!

מכבי אלקטרה ת”א מאחלת לאוהדיה ולכל עם ישראל חג פסח שמח וכשר. הצהובים קיימו אימון אחרון בנוקיה לפני מילאנו. בלאט: “ידענו לאן אנחנו רוצים להגיע, והגענו. עכשיו, יש לנו יומרות לעלות לפיינל פור”.

שתף כתבה

מכבי אלקטרה ת”א קיימה לפני כניסת החג את האימון האחרון בהיכל נוקיה, לקראת צמד המפגשים הראשוניים מול ארמני מילאנו בפתיחת פלייאוף היורוליג ביום רביעי. בהזמנות זו נאחל לכם האוהדים חג פסח שמח וכשר!

דיוויד בלאט רשם ביום שבת את נצחונו ה-200 כמאמן בליגת ווינר סל (עונה סדירה בלבד). בלאט מצטרף למועדון יוקרתי של המאמנים לאורך ההיסטוריה שהשיגו 200 נצחונות ליגה בקריירה וכולל רק שישה מאמנים נוספים יהושע רוזין, רלף קליין, צביקה שרף, פיני גרשון, מולי קצורין ואפי בירנבוים.

לקראת הציאה אמר המאמן: “זו תקופה נהדרת של העונה. גם מבחינת ההגעה שלנו לטופ 8 באירופה שזה לא דבר של מה בכך, וכמובן חג הפסח שהוא חג נפלא. רצינו לחלוק את זה עם כל החבר’ה, כי זה מסמל משהו לכולם פה. נהנינו מאוד.
מילאנו קבוצה מצוינת עם סגל חזר, שחקנים איכותיים, מאומנת היטב, עם יתרון הביתיות וגם יתרון שהפיינל פור הוא במילאנו. נצטרך להיות בשיאנו כדי לעבור אותם ולהגיע לפיינל פור שזה דבר שאנחנו מאוד רוצים. אהבנו מאוד את קית’ לנגפורד, לקחנו איתו כל תואר אפשרי חוץ מהיורוליג. אני שמח לראות אותו מצליח, אבל אשמח שזה לא יקרה נגדנו”.

על המנוחה של אוחיון וסמית במשחקים האחרונים אמר המאמן: “לפעמים צריך לחשוב במקרו, קדימה, על חשבון משחקים בודדים. זו עונה שיש בה הרבה משחקים. גם דווין סמית’ נח מדי פעם. לכן, גם אם לקחנו סיכונים והפסדנו – ידענו לאן אנחנו רוצים להגיע, והגענו. עכשיו, יש לנו יומרות לעלות לפיינל פור”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב