מכבי אלקטרה ת”א עלתה ל-0:1 בסדרת הפלייאוף מול ארמני מילאנו לאחר ניצחון מדהים בהארכה 99:101. היקמן להט עם 26 נק’, רייס וסופו הוסיפו 17 נק’ כ”א.
מכבי אלקטרה ת”א עלתה ליתרון 0:1 מול ארמני מילאנו לאחר ניצחון דרמטי ועצום 99:101 בהארכה במשחק הראשון, אחרי שפיגרה ב-12 הבדל, דקה לסיום הזמן החוקי, וכפתה הארכה בשיוויו 87:87. היקמן (9 מ-9 מהקו) הוליך את קלעי מכבי עם 26 נק’, רייס (9 מ-9 מהקו) וסופו הוסיפו 17 נק’ כ”א.
בלאט העלה בחמישייה את אוחיון, היקמן, סמית, בלו וז’יז’יץ’. פתיחת המשחק הייתה צמודה, כשסופו עם סל ועבירה העלה את מכבי ליתרון 5:6 כעבור 3 דקות. הסנטר היווני המשיך להיות שחקן המפתח של הצהובים בצבע ויחד עם שלשה של בלו שמרו על יתרון 12:13, אך האיטלקים עם 3 שלשות הפכו את התוצאה ועלו ל-6 הפרש. אינגלס מהעונשין קבע 19:23 למילאנו בתום הרבע הראשון.
מילאנו נכנסה טוב לרבע השני והגדילה את הפער בעיקר עם קליעות עונשין מוצלחות. פניני ואינגלס עם שתי שלשות גדולות ואוחיון מקו העונשין השווה ל-31:31 כעבור 4 דקות, אך האיטלקים שוב הפציצו מחוץ לקשת וגררו את בלאט להזעיק פסק זמן. סופו עם דאנק מהדהד צמצמם מעט, אך ג’וואל עם רצף נקודות הריץ את המקומיים ליתרון 8. סופו פשוט לא עצר, והוריד ל-3 בלבד תוך דקה אחת. לנגפורד עם נקודות ראשונות קבע 42:47 למילאנו מחצית.
אקס הצהובים נכנס לזון והטיס את מילאנו עם שתי שלשות ליתרון 45:57 כעבור 3 דקות אחרי המשחק. טיוס עם דאנקים בצבע ואינגלס מהעונשין הורידו ל-9 באמצע הרבע. המקומיים המשיכו בשלהם וחזרו לדו ספרתי, בדרך ל-58:70 לקראת הרבע המכריע, למרות דקות טובות של אינגלס.
מכבי פתחה את הרבע המכריע עם ריצת 2:7 והורידה את הפער ל-65:72 תוך שתי דקות, אך סופו הסתבך בעבירה רביעית וירד לספסל. האיטלקים ניצלו את חסרונו של הביג מן וחזרו ליתרון 13 באמצע הרבע. דקה וחצי לסיום, מילאנו הובילה 72:84, אך היקמן ורייס עם ריצה מטורפת, הפכו את התוצאה ל-86:87. לנגפורד נשלח את הקו, פחות משנייה לסיום, דייק רק פעם אחת, ושלח את המשחק להארכה בשיוויון 87:87.
הצהובים עלו טוב להארכה ועלו ליתרון 4 אחדי נק’ של רייס ואלי-הופ מדהים ביד אחת של טיוס. מילאנו לא הרימה ידיים והפכה ל-95:96 עם שלשה של ג’רלס, אך היקמן בקור רוח הפך שוב. המשחק נגרר לזריקות עונשין, מכבי השכילה לקלוע, והשיגה ניצחון מדהים 99:101 על מילאנו.