מכבי אלקטרה ת”א עלתה למאזן 0:2 בטופ 16 לאחר ניצחון גדול 75:85 על לוקומטיב קובאן. סופו הפצוע הצטיין עם 22 נק’, וסמית תרם דאבל דאבל של 15 נק’ ו-12 ריב’.
מכבי אלקטרה ת”א השיגה ניצחון גדול 75:85 על לוקומוטיב קובאן בהיכל נוקיה ועלתה למאזן 0:2 בטופ 16. סופו שעלה פצוע כיכב עם 22 נק’ ב-15 דק’ בלבד והרים את ההיכל באוויר. סמית בלט גם כן עם דאבל דאבל מרשים של 15 נק’ ו-12 ריב’, ורייס ניהל את המשחק נהדר עם 12 נק’ ו-6 אס’.
בלאט העלה בחמישייה את אוחיון, היקמן, פניני, סמית וסופו. מכבי פתחה נהדר את המשחק בזכות הסנטר היווני, שלבדו עם 11 נק’ העלה את הצהובים ל-7:12 כעבור 4 דקות. מכבי הציגה יכולת נהדר בריבאונד, ושמרה על הפער עם טיוס שנכנס למשחק וסחט בלתי ספורטיבית ממאריץ’. בראון והנדריקס התעוררו והשוו את התוצאה ל-21:21 בתום הרבע הראשון, כששון ג’יימס חזר בשעה טובה לשחק.
בלו, ג’יימס ואינגלס ברצף נקודות השיבו למכבי את היתרון עם 21:27 כעבור שתי דקות ברבע השני. קובאן צמצמה לנקודה בלבד, אך רייס ואינגלס בצמד שלשות הגדילו את הפער ל-26:35 באמצע הרבע, וגררו את הרוסים להזעיק פסק זמן. האורחים הפציצו מחוץ לקשת וחזרו ל-5 בלבד, ושוב אינגלס ורייס היו שם כדי להגדיל את הפער עם 38:45 במחצית.
קובאן פתחה טוב יותר את המחצית השניה וצמצמה לנקודה בלבד עם שלשה של הנדריקס, אך סופו עם נקודות בצבע הגדיל את הפער. הרוסים המשיכו להילחם והצליחו להפוך את התוצאה ל-54:55, אך פניני הגיב נהדר בצד השני עם שתי שלשות ועצר את המומנטום של הרוסים. רייס עם שלשה על הבאזר קבע 62:64 למכבי לקראת הרבע המכריע.
סופו מקו העונשין ובלו אחרי חטיפה הגדילו את הפער ל-5 בפתיחת הרבע האחרון, כשסופו שחסם נקי הסתבך בעבירה רביעית. האורחים עשו סימנים של חזרה, אך בלו וסמית עם צמד שלשות החזירו את היתרון ל-68:77 באמצע הרבע. היקמן שהיה המצטיין בשבוע שעבר התעורר עם שתי מתפרצות יפות וסגר את הסיפור בנוקיה. בסיום 75:85 למכבי אלקטרה ת”א על קובאן.