מכבי אלקטרה ת”א הפסידה 58:78 להפועל ת”א

מכבי אלקטרה ת”א הפסידה בדרבי 58:78 להפועל ת”א במסגרת המחזור השישי בסיבוב הראשון בליגת ווינר-סל. סמית היחיד שתפקד בשורות הצהובים עם 20 נק’.

שתף כתבה
גודס העלה בחמישייה את פארגו, אוחיון, סמית, רנדל וכהן. הפועל פתחה טוב יותר את המשחק ועלתה ליתרון 4:16 עד אמצע הרבע, כשהצהובים הגיעו לטבעת אך התקשו לסיים למעט רנדל שסיפק נקודות. למרות סלים של סופו וכהן בצבע, האדומים המשיכו להגדיל את הפרש עד ל-10:25 בתום הרבע הראשון. 
 
המומנטום של הפועל המשיך גם לרבע השני והגדילה את הפער ל-12:32 עד אמצע הרבע. מכבי הצליחה למזער נזקים עם טיוס וסופו, אך האדומים הגיבו בכל התקפה וסיימו את המחצית ביתרון 18:36סמית סיפק את השלשה הראשונה של מכבי במשחק, אך מכאן הצהובים שוב נעצרו וההמשך היה של הפועל שירדה לרבע האחרון ביתרון 34:55. הרבע האחרון היה לפרוטוקול בלבד כשרק סמית תפקד במכבי, וגודס הורחק מן המשחק ע”י השופטים, 4 דקות לסוף המשחק. בסיום 58:78 להפועל בדרבי.
לוגו מועדון מכבי תל אביב