מכבי אלקטרה ת”א הפסידה 67:82 לפנרבחצ’ה אולקר במשחק השני בסדרת ההצלבה ולא הצליחה להעביר את ההכרעה לת”א. פארגו הוליך את הקלעים עם 16 נק’, רנדל הוסיף 13 נק’, לינהארט 12 נק’ ולנדסברג 11 נק’.
מכבי אלקטרה ת”א הפסידה 67:82 לפנרבחצ’ה אולקר במשחק השני בסדרת ההצלבה ולא הצליחה להעביר את ההכרעה לת”א כשהיא בפיגור 2:0 מול הטורקים. פארגו הוליך את הקלעים עם 16 נק’, רנדל הוסיף 13 נק’, לינהארט 12 נק’ ולנדסברג 11 נק’.
גודס העלה בחמישייה את אוחיון, פארגו, סמית, רנדל וסופו. להבדיל מהמשחק הראשון, הפעם הפתיחה הייתה שייכת לטורקים שעלו ל-2:9 כעבור 3 דקות. לנדסברג נכנס ומשחק וסיפק נקודות ראשונות בסדרה, אך פנרבחצ’ה עם מטווח שלשות ומהלכי סל ועבירה ברחה ל-14:30 בתום הרבע הראשון.
סמית ורנדל עם נקודות בצבע, טיוס בסל ועבירה ופארגו עם שלשה, צמצמו את הפער ל-23:33 כעבור 3 דקות. אובדרוביץ’ לקח פסק זמן, ממנו חזרו הטורקים עם ריצת 0:6, שגררה את גודס להזעיק פסק זמן באמצע הרבע. המומנטום של פנרבחצ’ה נמשך למרות שלשה של סמית והפער צמח ל-19 הבדל. לינהארט עם שלשה משלו הוריד ל-34:50 בהפסקה.
מכבי התקשתה להתמודד עם ארדן שבסל ועבירה הגביל את הפער ל-34:55 תוך שתי דקות. פארגו היה היחיד שתפקד והוריד ל-41:57 באמצע הרבע, אך ההמשך שוב היה של המקומיים שחזרו ל-20 הבדל, 43:63. לנדסברג עם שלשה, רנדל באלי-הופ ופארגו עם שלשה צמצמו ל-53:68 לקראת הרבע האחרון.
לינהארט ורנדל הורידו את הפער ל-59:71 באמצע הרבע אחרי עבירה טכנית שספג פארגו, וגררו את הטורקים להזעיק פסק זמן. מכאן ההמשך היה של פנרבחצ’ה שלחזרה ליתרון 59:77. לנדסברג ולינהארט מנעו מההפרש להיות גובה עוד יותר, ובסיום 67:82 לפנרבחצ’ה אולקר על מכבי.