מכבי אלקטרה ת”א הוגרלה לבית ב’ עם צסק”א מוסקבה, אוניקחה מלאגה, אלבה ברלין, צ’דביטה זאגרב ולימוז’. כל הבתים בפנים. גודס: “אנחנו צריכים להתרכז בעצמנו, ללכת צעד אחר צעד, כמו שעשינו שנה שעברה בהצלחה אדירה”.
מכבי אלקטרה ת”א הוגרלה לבית ב’ עם צסק”א מוסקבה, אוניקחה מלאגה, אלבה ברלין, צ’דביטה זאגרב ולימוז’.
יו”ר המועדון, שמעון מזרחי: “ההגרלה זימנה לנו קבוצות מעניינות. צסק”א תמיד חזקה והזיכרונות עדיין טריים מהפיינל פור האחרון. מלאגה היא ספרדית חזקה, אלבה כוח עולה בכדורסל, צ’דביטה הגיעה לגמר נגדנו באדריאטית ולימוז׳ חוזרת להיות שם גדול בכדורסל האירופי. ברור שנצטרך להחתים לא מעט שחקנים חדשים אבל נעשה הכל כדי שלגיא ולקהל הנפלא שלנו תעמוד קבוצה חזקה ואיכותית. הדרך עוד ארוכה ואנו בטוחים בעצמנו”.
מאמן הצהובים, גיא גודס: “הגרלה איכותית ומעניינת, המטרה שלנו בשלב הראשון היא כמובן לעלות לטופ 16. אנחנו מחויבים להשלים את הסגל ולבנות את הקבוצה הכי טובה וחזקה כדי שנוכל לעמוד ברף הגבוה שהצבנו לעצמנו בשנה שעברה. כולם עושים ספקולציות מה טוב ומה לא, מה קל ומה קשה, אך בשלב זה של העונה ממש אי אפשר לדעת איך הקבוצות ייראו. בגדול נראה שהבית לא פשוט ואנחנו צריכים להתרכז בעצמנו, ללכת צעד אחר צעד, כמו שעשינו שנה שעברה בהצלחה אדירה”.
הבתים המלאים:
בית א’: ריאל מדריד, אנאדולו אפס, ז’לגיריס קובנה, ניז’ני נובגורוד, דינמו ססארי, עולה מהמוקדמות
בית ב’: צסק”א מוסקבה, מכבי אלקטרה ת”א, אוניקחה מלאגה, אלבה ברלין, צ’דביטה זאגרב, לימוז’
בית ג’: ברצלונה, פנאתנייקוס, פנרבחצ’ה אולקר, ארמני מילאנו, באיירן מינכן, טורוב זגורזלץ’
בית ד’: אולימפיאקוס, ולנסיה, לאבורל ויטוריה, גלאטסראיי, הכוכב האדום בלגרד, נפטונאס קלייפדה