תפריט
כפתור ימני - חנות כפתור אמצעי - אפליקציה שמאלי - מנויים
כפתור ימני - חנות כפתור אמצעי - אפליקציה שמאלי - מנויים

ספרופולוס: הפסדנו וזאת האחריות שלי

מכבי נוצחה 93:79 בבאר שבע בסיום הסיבוב השני בליגה, וביום שלישי תפתח את הבית העליון נגד הפועל חיפה. המאמן: "הליגה הישראלית מאוד תחרותית"

28/04/2021
ראשי · ארכיון כתבות · ספרופולוס: הפסדנו וזאת האחריות שלי
זאת לא הדרך האידיאלית לסיים את הסיבוב השני, אבל מכבי Playtika תל אביב תלמד מזה עם הכניסה לשלבים המתקדמים של העונה. הצהובים הפסידו 93:79 להפועל באר שבע באולם הקונכיה שבבירת הנגב, אך עדיין סיימו שני סיבובים בליגה במקום הראשון עם מאזן של 19 ניצחונות לעומת חמישה הפסדים. ביום שלישי האלופה תארח את הפועל חיפה בפתיחת הבית העליון, ותקווה ליכולת משופרת.

"אני רוצה לברך את באר שבע, הם שיחקו טוב יותר ורצו יותר את המשחק. הגיע להם לנצח", אמר המאמן יאניס ספרופולוס. "הפסדנו וזאת האחריות שלי. נמשיך ונשחק טוב יותר בסיבוב השלישי". היווני התייחס להופעה של קיילב אגאדה, שקלע 43 נקודות עבור היריבה: "ניסינו לעצור אותו. אני לא אוהב את זה שאנחנו מאפשרים לשחקן אחד לקלוע כל כך הרבה. החלפתי עליו שחקנים. אנחנו צריכים לעשות עבודה טובה יותר, זו אשמה שלי".



"אנחנו לא באים לפה כדי להפסיד משחקים", הוסיף ספרופולוס, "אנחנו מנסים לנצח כל משחק, אנחנו מתכוננים לכל משחק הכי טוב שאנחנו יכולים. לפעמים זה לא מצליח כי הליגה הישראלית מאוד תחרותית, יש קבוצות טובות ואם אתה לא משחק טוב אתה מפסיד".

"זה היה קשה מאוד כקבוצה נגד יריבה חזקה ושחקן שקלע 43 נקודות נגדנו", אמר כריס ג'ונס, הקלע המצטיין של מכבי במשחק עם 19 נקודות, "זה היה רע. אנחנו צריכים לעשות הרבה התאמות לקראת הפלייאוף ולשחק יותר טוב מזה".

"כשהפלייאוף מתקרב אתה רוצה להראות את הכדורסל הכי טוב שלך והערב זה לא מה שקרה", הוסיף הרכז האמריקאי, "אנחנו חייבים לחזור, לנתח את מה שקרה ולהשתפר".


מכבי פייסבוק מכבי פייסבוק מכבי פייסבוק מכבי אינטסגרם
איתנו

להיות מכביסט

מצטרפים למועדון האוהדים הרשמי ונשארים הכי קרובים שיש. תוכן בלעדי, כל העדכונים לפני כולם, הזמנות לאירועים ומלא הטבות ופעילויות צהובות במיוחד

הצטרפו עכשיו!
איתנו
הטבות מכביסט
הצטרפו למועדון מכביסט
×